Απουσία ψάλτου...βηξ
Ελευθερία επιλογής, αίσθησης και συμπεριφοράς, αποφασίζοντας «ανθυγιεινά», κόντρα στις απαγορεύσεις των «ειδικών», των προκαταλήψεων και των συμβάσεων...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Μετά την κουρασμένη βιασύνη των τελευταίων τρένων, τίποτα δεν κινείται. Μένει μόνο το πρόσωπό σου στο Noo Awlins κι ’ναι δύσκολο με τόση μοναξιά να κλείσεις τα μάτια χωρίς ν' αμφιβάλλεις ότι υπάρχεις. Παράλογη αυτή η γλώσσα της φωτιάς που σκίζει τον ορίζοντα κι επεκτείνεται αδάμαστη στις καρδιές. Πολύμορφη και πληγή που εκρήγνυται και φαίνεται το βεβιασμένο χαμόγελο μιας θρυμματισμένης μάσκας. Μόνη η πόλη μεταμφιέζεται σ’ ανατριχίλα, τα μάτια της σε σημαδεύουν ίσια και τυφλά... όπως ένα αποτύπωμα δοντιών που ξεχνιέται στους ώμους. Μετά το αλκοόλ είναι το αίμα που γυμνώνει τα χείλη, γιατί έρχεται η νύχτα. Γιατί φτάνει ο θάνατος σ' ένα λυγισμένο μπράτσο... για να σ' αφήσει μόνο σου με τα χρόνια σου... ...Θλιμμένο απ' τα λιόδεντρα, καθώς το French Quarter μισοκλείνει τα παράθυρά του, κι ο χρόνος ένα αεράκι, που κανείς πια δεν θυμάται.
(διαβάστε περισσότερα)
***********
Σύνδεσμοι


Κι όμως έχει συναντηθεί με τους 11 από τους τελευταίους 12 προέδρους των ΗΠΑ!
2121 αναγνώστες
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009
16:43

     Night Boat to Cairo (Madness)                                                        (Organs: Kalimba, Ukulele, Melodica)

   Clash - Know Your Rights                                

  

    Κανείς δεν μπορεί να σπάσει αυτό το μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ...παρά μόνο η ίδια, αρκεί να αναλογιστούμε ότι είναι και 10 ολόκληρα χρόνια μικρότερη του...μακροβιότατου δικού μας επίτιμου !!!

  Η ίδια βασίλισσα της Αγγλίας για 57 περίπου χρόνια Ελισάβετ, έχει βιώσει τη διαδοχή 12 αμερικανών προέδρων και με μόνη εξαίρεση τον Lyndon Johnson (1963-1969), έχει συναντηθεί με τους υπόλοιπους 11,  αρχής γενομένης από τον Harry Truman (1945-1953).  

 62 χρόνια παντρεμένοι και 4 παιδιά με τον πρίγκιπα Φίλιππο της Ελλάδας, τον οποίο γνώρισε στα 13 της (ανάθεμα κι αν ξέρω ποιος είναι αυτός, άλλωστε ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το παλάτι) και τον παντρεύτηκε στα 20με το επώνυμο Mountbatten πια και τον τίτλο «Δούκας του Εδιμβούργου» που του χάρισε ο βασιλιάς, αφού εγκατέλλειψε την ελληνική υπηκοότητα και τον τίτλο του πρίγκιπα που είχε.

 

 Τότε και τώρα... 

 

  (Ακου πρίγκιπας! «Πρίγκιπας» ήταν μόνο ο Παύλος Σιδηρόπουλος. Ρε τι ‘ναι τούτοι εδώ? Αλλάζω έναν πρίγκιπα μ’ έναν δούκα, ποιος είναι μέσα? Α, φέρε κι ένα επώνυμο, κομμένο πια το σκέτο Φίλιππος! Χμ, καλά μου ακούγεται το Mountbatten! Αυτό θα πάρω! Μπράβο μεγάλε! Μα καλά, δεν ήξερες, δε ρώταγες? Η σ’ έπιασε τέτοια κρίση ειλικρίνειας? Mount=ανέρχομαι/ανεβαίνω/αυξάνομαι/συσωρρεύομαι                               Batten=πλουτίζω σε βάρος των άλλων/παχαίνω)... 

 

  Η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας ανήλθε στον θρόνο στις 6 Φεβρουαρίου 1952 μετά τον θάνατο του πατέρα της Γεωργίου ΣΤ΄, ενώ στέφθηκε βασίλισσα της Αγγλίας 16 μήνες αργότερα, στις 2 Ιουνίου 1953. Η τελετή στέψης της 25χρονης τότε Ελισάβετ είχε διεξαχθεί στον καθεδρικό ναό του Ουέστμινστερ, ενώπιον 7.600 προσκεκλημένων. Μεταξύ τους βρισκόταν και ο τετράχρονος τότε πρίγκιπας Κάρολος.

 

      

  

                 "Ημουνα νια και γέρασα"...

 

   

 

 

Queen Elizabeth with Barack Obama
Queen Elizabeth with George W. Bush
 

Queen Elizabeth with Bill Clinton 

Queen Elizabeth with George Bush 

Queen Elizabeth with Ronald Reagan

cid:5.1794203498@web63005.mail.re1.yahoo.com

 

Queen Elizabeth with Jimmy Carter 

Queen Elizabeth with Gerald Ford

Queen Elizabeth with Richard Nixon

Queen Elizabeth with John F. Kennedy

Queen Elizabeth with Dwight D. Eisenhower
 

Queen Elizabeth with Harry S. Truman


 

 

 

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αφορμή γι' αυτή την ιστοσελίδα πήρα από την περιπλάνησή μου στα διάφορα οικονομικού ενδιαφέροντος blogs (είναι πολύ της μοδός τελευταία), που ανεβάζει ο κάθε οιωνοσκόπος του DOW JONES, χρησμολάγνος του DAX, αλχημιστής των παραγώγων, FTSEδίφης και γυρολόγος των αγορών γενικότερα, που παρ' όλα τα σχόλια, τις γραμμές που τραβάει, τις τιμές-στόχους που αναφέρει, τα στατιστικά στοιχεία που επισυνάπτει, τις αναλύσεις επί αναλύσεων που κάνει, (αναφέρομαι στον ανώνυμο blogger), δεν παραλείπει να τονίσει στο τέλος προσπαθώντας έτσι να καλύψει την άγνοιά του σε βασικά θέματα (το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι)...ότι ουδεμίαν σχέση έχει με την τεχνική ανάλυση και τα γραφόμενά του δεν συνιστούν προτροπή...μπλα, μπλα, μπλα... pass the martini mate...
Οι αγορές είναι απρόβλεπτες (γένους θηλυκού άλλωστε)...κι επειδή ο τολμών τις προβλέψεις είναι φυσικό συχνά να διαψεύδεται, αφήνω αυτή τη χαρά στους "επαγγελματίες" του είδους. Σ' αυτόν εδώ τον προσωπικό χώρο έκφρασης, η πόρτα είναι ανοιχτή στο χιούμορ, στην εγκεφαλικότητα, σε κάθε μορφή τέχνης και πολιτισμού, στο "ταξίδι", στην έμπνευση, στην ευρηματικότητα, στην καλή μουσική και στην άποψη...αλλά με άποψη! Τίποτα κακόγουστο και σε υπερβολικές ποσότητες που οδηγούν στον κορεσμό. Καλώς μας βρήκαμε λοιπόν...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
9/11Berlin...Never Sleeps...